De Buurderij

Voor de verkoop van onze producten hebben we samenwerking gezocht met het platform Boeren en Buren. Boeren en Buren Nederland is een sociale onderneming die het mogelijk maakt dat burgers rechtstreeks van boeren in hun regio kunnen kopen.

Je koopt je producten via de webshop en één keer per week kan je je bestelling ophalen bij onze Buurderij Zevenhuizen aan de Eendrachtsweg 1a in Zevenhuizen, Zuid Holland.

Via deze link https://boerenenburen.nl/nl/join schrijf je je in op het platform Boeren en Buren dat wij gebruiken voor de verkoop van de producten. Het kan zijn dat je postcode nog niet bekend is bij het platform (bv. je woont in een nieuwbouwwijk). Gebruik dan een postcode nabij je woonlocatie en meldt s.v.p. aan ons dat je postcode niet herkend wordt. Dan kunnen wij dat doorgeven aan de ontwikkelaars van het platform. Periodiek doen zij een update van de postcodes. Als de postcode is toegevoegd dan kan je dat eenvoudig veranderen binnen jouw eigen account. Schrijf je emailadres en wachtwoord op, want dit zijn vanaf nu je inloggegevens.

Heb je verder hulp nodig bij afronden van de inschrijfprocedure lees dan hier verder.

Door Buur bij ons te worden ondersteun je de transitie naar een landbouw die zorgt dat de boeren een eerlijke prijs krijgen voor hun producten. Én je draagt hiermee bij aan het behoud en het aantrekkelijker maken van ons polderlandschap.