De Buurderij

Voor de verkoop van onze producten hebben we samenwerking gezocht met het platform Boeren en Buren. Boeren en Buren Nederland is een sociale onderneming die het mogelijk maakt dat burgers rechtstreeks van boeren in hun regio kunnen kopen.

Je koopt je producten via de webshop en op zaterdagochtend tussen 10:00 – 12:00 uur kan je je bestelling ophalen bij onze Buurderij Zevenhuizen aan de Eendrachtsweg 1a in Zevenhuizen, Zuid Holland.

Voor inwoners van Zoetermeer hebben we de service dat de boodschappen tussen 10:30 – 12 uur opgehaald kunnen worden bij De Hof van Seghwaert.

De ingang van deze mooie oude perenboomgaard ligt aan de Gaardedreef 169, 2723 AZ Zoetermeer.

Via deze link kom je op de pagina van onze Buurderij. Je kan direct je boodschappen doen. Bij het afrekenen kan je een account aanmaken. Liever eerst een account aanmaken? Klik dan rechtsboven op ‘aanmelden’ en maak een account aan. Wij gebruiken dit platform voor de verkoop van de producten. Het kan zijn dat je postcode nog niet bekend is bij het platform (bv. je woont in een nieuwbouwwijk). Gebruik dan een postcode nabij je woonlocatie en meldt s.v.p. aan ons dat je postcode niet herkend wordt. Dan kunnen wij dat doorgeven aan de ontwikkelaars van het platform. Periodiek doen zij een update van de postcodes. Als de postcode is toegevoegd dan kan je dat eenvoudig veranderen binnen jouw eigen account. Schrijf je emailadres en wachtwoord op, want dit zijn vanaf nu je inloggegevens.

Heb je verder hulp nodig bij afronden van de inschrijfprocedure lees dan hier verder.

Door Buur bij ons te worden ondersteun je de transitie naar een landbouw die zorgt dat de boeren een eerlijke prijs krijgen voor hun producten. Én je draagt hiermee bij aan het behoud en het aantrekkelijker maken van ons polderlandschap.